Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Vergelijk je lening voor de laagste rente

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Ben je je aan het oriënteren op een lening voor bijvoorbeeld een auto, een verbouwing of voor het oversluiten van een bestaande duurdere lening? Door verschillende aanbieders te vergelijken kun je snel en gemakkelijk geld besparen. Ten opzichte van je eigen bank kan dit vaak al enkele procenten in rente schelen.

Een lening vergelijken kun je gemakkelijk zelf online doen via vergelijkingssites als independer.nl, geld.nl, lening.nl, pricewise.nl of overstappen.nl. Naast een overzicht van de rentes vind je ook een samenvatting van andere belangrijke voorwaarden en ervaringen van andere klanten. Op deze vergelijkingssites vind je ook Lender & Spender terug. Voor leningen tot 15.000 euro bieden wij op dit moment de laagste rente en vind je ons terug op de 1e plek.

Wil je graag geholpen worden bij het maken van je keuze voor een lening? Dan kun je altijd een tussenpersoon vragen om hulp. Tussenpersonen kennen we allemaal wanneer je een hypotheek of een verzekering wilt aanvragen, maar er zijn ook tussenpersonen die zich volledig hebben gespecialiseerd in leningen. Deze partijen kunnen je helpen met het aanvragen van offertes bij verschillende aanbieders en kunnen je daarnaast vaak ook adviseren over je lening. Een lening van Lender & Spender is momenteel aan te vragen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij, Geldshop en Krediet.nl.

Lender & Spender nieuws
Notification Message