letop

Rente vergelijken

Vergelijk je lening voor de laagste rente

Ben je je aan het oriënteren op een lening voor bijvoorbeeld een auto, een verbouwing of voor het oversluiten van een bestaande dure lening? Door verschillende aanbieders te vergelijken kun je snel en gemakkelijk geld besparen door de goedkoopste lening te kiezen met de laagste rente. Vergelijken loont, want er kan een groot verschil zitten in de rente die je betaalt. Zo kan het ten opzichte van je eigen bank vaak al enkele procenten in rente schelen!

Een lening vergelijken kun je gemakkelijk zelf online doen via de bekende vergelijkingssites als independer.nl, geld.nl, lening.nl, pricewise.nl of overstappen.nl. Naast een overzicht van de rentes van de meeste aanbieders vind je ook een samenvatting van andere belangrijke voorwaarden en ervaringen van andere klanten. Zo kan naast de rente bijvoorbeeld ook een snelle doorlooptijd belangrijk zijn.

Wil je graag geholpen worden bij het maken van je keuze voor een lening? Dan kun je hiervoor een tussenpersoon inschakelen. Tussenpersonen kennen we allemaal wanneer je een hypotheek of een verzekering wilt aanvragen, maar er zijn ook tussenpersonen die zich volledig hebben gespecialiseerd in persoonlijke leningen. Een tussenpersoon kan je helpen met het aanvragen van offertes bij verschillende aanbieders en kan je daarnaast vaak ook adviseren over je lening.

De best beoordeelde kredietverstrekker van Nederland

9,1
geld-nl-logo
google-logo
independer-logo
Op basis van 3.000+ reviews

Hoe werkt lenen bij Lender & Spender?

Direct een vrijblijvend aanbod aanvragen?

Een persoonlijke lening van Lender & Spender

Geen papierwerk

Zelf online aanvragen, documenten uploaden en digitaal ondertekenen

AFM vergunning

Lender & Spender staat onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en heeft een vergunning voor het aanbieden van krediet

Heldere voorwaarden

Een vaste lage rente, geen verborgen kosten en altijd boetevrij extra aflossen

Vriendelijke klantenservice

Via telefoon of email, we zijn er voor je wanneer je vragen hebt!

Geld lenen zonder bank

Geld lenen

Weten wat de mogelijkheden zijn om geld te lenen tegen een vaste lage rente?

Investeren in leningen

Veilig investeren in leningen in ruil voor een mooi rendement?

Notification Message