Onze missie

Lender & Spender is een innovatieve aanbieder van consumentenleningen met als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken.

Management team

Robert Leclercq

Robert Leclercq CEO

Na afronding van zijn studie International Business in Maastricht heeft Robert 9 jaar gewerkt als corporate finance adviseur bij KPMG en ABN Amro. In deze periode heeft hij zijn passie voor innovatie in de financiële sector opgedaan. Met Lender & Spender hoopt hij de manier waarop consumenten bezig zijn met lenen te kunnen verbeteren.

Huub van der Wart

Huub van der Wart CTO

Ondernemende IT specialist die na afronding van zijn studie Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit ervaring opdeed in zowel het bedrijfsleven (o.a. Google, Sanoma en Tele2) als twee internetstart-ups. Droomt 's-nachts over API koppelingen, maar ook over z'n volgende outdoor avontuur.

Michel Westerduin

Michel Westerduin CCO

Al 26 jaar actief in financiële sector, waarvan de laatste 16 jaar op het gebied van marketing & sales. Hij heeft verschillende labels opgebouwd en laten groeien. Heeft een passie voor innovatie & disruptie en heeft daarbij een ijzersterk netwerk.

Yvonne Snippe

Yvonne Snippe COO

Afgestudeerd aan de hogere hotelschool in Leeuwarden met een passie voor dienstverlening. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca sector, zet Yvonne zich sinds 2019 bij Lender & Spender dagelijks in voor de ontwikkeling van haar team en om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Heb je een suggestie of klacht?

Wij willen de beste zijn! Daarom luisteren wij graag naar jou om te leren waar we kunnen verbeteren. Heb je een suggestie of een klacht? We stellen het erg op prijs als je contact met ons opneemt.

Notification Message