Lender & Spender is verhuisd

Vanwege de groei van de afgelopen periode, maar ook de mooie plannen die we hebben voor de toekomst, moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie

lees verder

2 maanden geleden in Nieuws

Samenwerking voor een optimaal proces

De afgelopen jaren is het totale bedrag dat in Nederland als consumptief krediet is uitgeleend bijna gehalveerd. Hiervoor zijn naast de negatieve effecten van covid ook een aantal andere oorzaken aan te wijzen. Zo heeft een dalende hypotheekrente in combinatie met de stijgende huizenprijzen ervoor gezorgd dat veel leningen zijn overgesloten naar een hypothecaire lening.

lees verder

3 maanden geleden in Nieuws

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland ontvangt € 1.670!

Om dit jaar goed van start te gaan hebben we voor de jaarwisseling drie goede doelen geselecteerd en € 3.000 ... lees verder

6 maanden geleden in Nieuws

Lender & Spender wint crowdfunding award!

Voor het vierde jaar op rij heeft CrowdfundingCijfers.nl de Crowdfunding Awards uitgereikt. Lender & Spender is daarbij in de prijzen gevallen als een van de snelste groeiers van 2021!

lees verder

6 maanden geleden in Nieuws

Een gezond, gelukkig en liefdevol 2022!

Net als vorig jaar was 2021 voor iedereen een uitdagend jaar. Een jaar dat door de aanhoudende onzekerheid enorme flexibiliteit heeft gevraagd van iedereen en een jaar dat begon, maar helaas ook eindigt in een lockdown.

lees verder

7 maanden geleden in Nieuws

Welk doel steun jij?

Het einde van 2021 is in zicht en ook dit jaar doneert Lender & Spender een geldbedrag aan drie goede ... lees verder

7 maanden geleden in Nieuws

De effecten van digitalisering

Digitalisering is tegenwoordig onvermijdelijk. Het stelt bedrijven in staat om de interactie met klanten te versnellen, verbetert de gebruikerservaring en draagt bij aan het verlagen van  risico’s en kosten. Digitalisering verandert de maatschappij en roept tevens bij veel mensen vragen op. Onder andere over veiligheid en beïnvloeding.

lees verder

8 maanden geleden in Nieuws

De Nationale Duurzaamheidslening helpt mee de aarde te beschermen. Meter x meter!

Sinds enige tijd biedt Lender & Spender in samenwerking met met Duurzaam Gefinancierd De Nationale Duurzaamheidslening aan. Een lening die speciaal bedoeld is voor het financieren van verduurzamingsmaatregelen in en om het huis en via aangesloten installateurs wordt aangeboden.

lees verder

9 maanden geleden in Nieuws

Grote ambities voor Lender & Spender!

Recent hebben we de grens van 50 miljoen euro aan verstrekte leningen doorbroken. En zoals eerder gezegd, de ambities zijn groot. Na een uitdagend jaar, waarin Covid-19 en aangescherpte regelgeving bij het verstrekken van cunsumptief krediet een grote rol speelden, is de weg naar boven ingezet.

lees verder

10 maanden geleden in Nieuws

50 miljoen euro aan leningen verstrekt!

Deze week heeft Lender & Spender weer een mooie mijlpaal bereikt: De grens van 50 miljoen euro aan verstrekte leningen is doorbroken!

lees verder

10 maanden geleden in Nieuws

Sneller je lening aflossen? Geen enkel probleem!

Wanneer er in een periode meer geld overblijft kun je ervoor kiezen om extra af te lossen op je lening. Een extra aflossing kun je bij Lender & Spender altijd doen zonder bijkomende kosten. 

lees verder

1 jaar geleden in Nieuws

Hoe bepalen wij de rente die jij betaalt op jouw lening?

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening is de rente afhankelijk van een aantal factoren. Lees hier hoe de rente bij Lender & Spender bepaald wordt.

lees verder

1 jaar geleden in Nieuws

Wat is waar over persoonlijke leningen (en wat niet)?

Wanneer je overweegt om een lening af te sluiten kunnen er veel vragen ontstaan, lees hier wat waar is over persoonlijke leningen, en wat niet.

lees verder

1 jaar geleden in Nieuws

De volgende stap voor Lender & Spender

Lender & Spender is klaar voor de volgende stap en richt zich sinds kort ook op het verstrekken van leningen via aanbieders van producten en diensten.

lees verder

1 jaar geleden in Nieuws

Een spaarpotje achter de hand hebben

De eerste banken hanteren vanaf nu een zogeheten negatieve rente, andere banken zullen volgen. Bij Lender & Spender kun jij geld investeren tegen een aantrekkelijk rendement.

lees verder

1 jaar geleden in Nieuws
Notification Message