Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een dikke 10 van geldnemer Jelte

Gepubliceerd 6 jaar geleden

Geldnemer Jelte (38) wilde graag een boot aanschaffen. Omdat hij onlangs een nieuw huis heeft gekocht en de verbouwing van zijn huis wat duurder uitviel, heeft hij een lening aangevraagd om de aankoop van zijn boot niet uit te hoeven stellen.

Hoe ben je bij Lender & Spender terecht gekomen?
"Ik heb in eerste instantie bij mijn eigen bank aangeklopt voor een persoonlijke lening. Ik was daarnaast erg benieuwd wat de mogelijkheden waren bij partijen die alleen via internet zaken doen. Ik heb daarom via Google gezocht naar aanbieders en ook een aanvraag gedaan bij Lender & Spender en Findio."

Hoe is je ervaring met ons geweest?
"Ik vond het in eerste instantie een beetje spannend omdat ik de naam Lender & Spender niet kende, maar ik vond het een leuk concept. Ik heb vervolgens gebeld met jullie omdat ik de boot binnen een paar dagen moest betalen en ik wilde weten hoe lang het proces zou duren. Omdat de doorlooptijd voor mij een doorslaggevende factor was heb ik uiteindelijk voor Lender & Spender gekozen. Ik ben daarbij zeer aangenaam verrast door de vriendelijke hulp aan de telefoon, de klantgerichtheid waarmee het proces bij Lender & Spender is ingestoken en de snelheid waarmee mijn aanvraag uiteindelijk is behandeld. Lender & Spender krijgt van mij daarom een dikke 10!"

Lender & Spender nieuws
Notification Message