Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Je huis compleet met een lening van Lender & Spender

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Anja is 55 jaar en woont samen met haar man en drie dochters. Zij werkt momenteel op een klantcontactcentrum, maar gaat haar hart volgen en een switch maken naar de zorg. In haar vrije tijd gaat Anja graag uit eten, pakt ze terrasjes en doet graag gezellige dingen met vrienden en familie.

Anja heeft recent een lening bij ons afgesloten om de laatste puntjes op de i te zetten in haar nieuwe huis. Zo moest er een nieuwe verwarmingsketel komen en moest de kruipruimte worden aangepakt. Wij zijn met Anja in gesprek gegaan omdat wij benieuwd waren naar haar ervaringen met Lender & Spender. 

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Wij hebben vorig jaar een huis gekocht. We liepen tegen heel veel onvoorziene kosten aan. We wisten al dat de ketel vervangen moest worden en dat er zand onder het huis gespoten moest worden, maar met alle andere bijkomende kosten die we niet op voorhand wisten, was het een kleine brug te ver. Vandaar dat we hier een lening voor hebben afgesloten.”

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Ik ben lid van de consumentenbond en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Eigenlijk ben ik zelf niet zo van het geld lenen en heb het dus ook nog nooit gedaan omdat ik het een hele hoge drempel vond. Maar die ketel moest er toch komen. Daarom ben ik goed gaan lezen en de consumentenbond prijst jullie erg aan, daarom heb ik bij jullie een lening afgesloten. Dat was voor mij het duwtje in de rug die ik nodig had.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Mijn ervaring met jullie was fantastisch. Ik zat op de bank met mijn laptop op mijn schoot en eigenlijk had ik gelijk een goed gevoel. Jullie stellen geen moeilijke vragen en de drempel is niet hoog, dat is heel fijn. Alles is duidelijk en je mag tussentijds aflossen wat ik ook heel prettig vind. Ik ben vol lof over jullie en zal jullie zeker aanbevelen als iemand ook overweegt om een lening af te sluiten. Jullie zijn heel betrouwbaar.”

 

Denk jij er ook over na om een lening af te sluiten? En wil je daarvoor je spaarrekening niet aanbreken? Dan kan een lening van Lender & Spender uitkomst bieden! Lender & Spender biedt een passende persoonlijke lening met een vaste lage rente en de mogelijkheid om altijd zonder bijkomende kosten extra af te lossen. Wij zijn niet voor niets de best beoordeelde kredietverstrekker in Nederland! Meer weten? Klik dan hier.

Lender & Spender nieuws
Notification Message