Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Sneller je lening aflossen? Geen enkel probleem!

Gepubliceerd 1 jaar geleden

Een persoonlijke lening sluit je af met een bepaald doel. Je wilt een nieuwe auto of caravan aanschaffen, je huis opknappen of bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen. Belangrijke  redenen om hiervoor een lening  af te sluiten kunnen zijn dat je op dit moment niet over voldoende spaargeld beschikt of dat je je spaargeld liever bewaart voor een financiële tegenslag. 

Bij Lender & Spender kun je eenvoudig een persoonlijke lening afsluiten. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente, een vaste looptijd en een vast maandbedrag zodat je op voorhand weet wat je kosten zijn en wanneer je de lening hebt afgelost . 

Om ervoor te zorgen dat de lening verantwoord is ten opzicht van je financiële situatie wordt tijdens de aanvraag onder andere bekeken of het maandbedrag binnen jouw maandbudget past. 

Gedurende de looptijd van je lening kan je financiële situatie veranderen. Periodes met extra kosten, bijvoorbeeld bij de geboorte van een kind of kinderen die gaan studeren, worden afgewisseld met periodes waarin je meer geld overhoudt.

Keuzevrijheid bij extra aflossen

Wanneer er in een periode meer geld overblijft kun je ervoor kiezen om extra af te lossen op je lening. Een extra aflossing kun je bij Lender & Spender altijd doen zonder bijkomende kosten. 

Daarbij kun je vanaf nu bij Lender & Spender zelf kiezen wat er met je lening gebeurt wanneer je een extra aflossing doet. 

Voorheen werd het maandbedrag verlaagd en bleef de looptijd gelijk wanneer je een extra aflossing deed. Vanaf nu kun je  zelf kiezen wat het beste bij je situatie past: Kies voor een verlaging van het maandbedrag of kies voor het verkorten van de looptijd zodat je je lening eerder hebt afgelost.

Bij lender & Spender zetten we ons elke dag in voor onze klanten en zijn we er trots op dat we de best gewaardeerde kredietverstrekker van Nederland zijn!

Lender & Spender nieuws
Notification Message