Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

De Nationale Duurzaamheidslening helpt mee de aarde te beschermen. Meter x meter!

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Sinds enige tijd biedt Lender & Spender in samenwerking met Duurzaam Gefinancierd De Nationale Duurzaamheidslening aan. Een lening die speciaal bedoeld is voor het financieren van verduurzamingsmaatregelen in en om het huis en via aangesloten installateurs wordt aangeboden.

Deze lening maakt het mogelijk om direct te besparen op energiekosten wanneer er geen spaargeld beschikbaar is om te investeren in verduurzamingsmaatregelen als zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. Daarnaast draagt de investering in verduurzamingssmaatregelen ook bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties.

Buiten het feit dat de Nationale Duurzaamheidslening onder gunstige voorwaarden wordt verstrekt, zoals een vaste lage rente en een looptijd tot 120 maanden, vergroten wij de impact van elke afgesloten lening graag door een extra steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor onze aarde.

Daarom ontvangt iedereen die met de Nationale Duurzaamheidslening investeert in duurzaamheid, een voucher om 25m² natuurgebied op aarde te beschermen. Hoe? Via Earthtoday. 

Earthtoday zet zich op een innovatieve manier in om de natuur op aarde te beschermen. Iedereen kan zijn unieke m² natuurgebied digitaal claimen. Voor slechts EUR 1,20 bescherm je al 1m². Hiervan vloeit 1 euro per m² direct door naar wereldwijd actieve natuurbeschermingsprojecten. 

Zo kan iedereen die een Nationale Duurzaamheidslening afsluit zijn eigen stukje (niet overdraagbare) aarde van 25m² beschermen en daarmee extra bijdragen aan een schonere toekomst.

Kijk voor meer info op earthtoday.com of bekijk deze korte film EarthToday - Tree of Life.

Lender & Spender nieuws
Notification Message