Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een interview met geldnemer Rob

Gepubliceerd 6 jaar geleden

Rob is 23 jaar, woonachtig in Hoorn en werkt bij de technische dienst van de marine. Hij is via Independer bij Lender & Spender terecht gekomen voor de aankoop van een vakantiewoning.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Omdat ik bij de marine werk, word ik vaak voor langere tijd uitgezonden naar internationale bestemmingen. Hiervoor krijg ik goed betaald en bespaar ik natuurlijk ook. Het geld dat ik overhoud wil ik investeren voor later. Een aantal jaren geleden heb ik mijn eerste vakantiewoning gekocht die ik verhuur, vorig jaar mijn tweede en met de lening van Lender & Spender heb ik inmiddels mijn derde vakantiewoning gekocht”.

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Ik heb via independer gezocht naar verschillende kredietverstrekkers. Lender & Spender had een goede rente voor het bedrag dat ik wilde lenen en omdat het concept mij erg aansprak, heb ik een aanbod aangevraagd”.

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Heel goed, hartstikke gemakkelijk en super snel. Het leenbedrag stond een dag later op de rekening. Gelukkig geen weken wachten zoals bij de grote banken en ik vind het ook goed dat er goed gekeken wordt of de lening wel passend is”.

 
Lender & Spender nieuws
Notification Message