Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een tweede auto voor geldnemer Jeroen

Gepubliceerd 5 jaar geleden

Jeroen is 35 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in het zuiden van Limburg. Hij is werkzaam als systeembeheerder in een ziekenhuis en verdient soms nog wat bij als webmaster. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en series en is hij lid van een autoclub waarmee regelmatig getoerd wordt.

Zou je ons wat kunnen vertellen waarvoor je het leenbedrag hebt gebruikt?
“Ik ging voorheen altijd op de fiets naar m’n werk. Toen m’n werk ging verhuizen, werd deze afstand toch iets te ver om te fietsen. Mijn vrouw en ik hebben toen besloten om een tweede auto aan te schaffen. Hiervoor hebben we de lening aangevraagd.”

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?
“Ik ben via Independer op zoek gegaan naar de partij met de laagste kosten voor het gewenste bedrag. Omdat ik goede service erg belangrijk vindt heb ik ook nog wat reviews bekeken. Lender & Spender scoorde op beide punten erg goed dus de keuze was makkelijk gemaakt!”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender tot nu toe geweest?
“Hartstikke goed! Het aanvragen en afsluiten van de lening was heel eenvoudig. Omdat alles online gebeurt is het super toegankelijk en snel geregeld. Jullie waren erg transparant over wat me te wachten stond en waarom er bepaalde documenten gevraagd worden."

Lender & Spender nieuws
Notification Message