Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Zonnepanelen en een nieuwe dakgoot door Lender & Spender

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Jos is 58 jaar en woont samen met zijn vrouw in Mantgum, een klein dorpje vlakbij Sneek. Hij werkt als consultant in de IT sector. Zijn vrije tijd vult hij met hardlopen, tennissen, lezen en af en toe wat klussen.

Jos heeft recent bij ons een lening afgesloten voor de financiering van zonnepanelen en een nieuwe dakgoot. Wij zijn met Jos in gesprek gegaan omdat wij benieuwd waren naar zijn ervaringen met Lender & Spender.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Wij hebben begin dit jaar een ander huis gekocht. Het huis komt uit 1870, dus er moest aardig wat aan gedaan worden. Wij hebben er daarom voor gekozen om een lening af te sluiten zodat we alles direct aan konden pakken. Met de lening van jullie financieren wij de zonnepanelen en een nieuwe dakgoot.”

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Ik ben eerst bij een concurrent van jullie terecht gekomen, daar verliep het proces van het beschikbaar stellen van informatie niet helemaal vlekkeloos. Ik ben daarom verder gaan kijken en bij jullie terecht gekomen. Mede door de hoge klantwaardering ben ik het aanvraagproces bij jullie gestart. Dit ging heel vlot. Ik was voornamelijk erg tevreden over het uploaden van mijn gegevens. Het volgde elkaar allemaal snel op zonder technische problemen.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Omdat er wederzijds geen vragen waren, heb ik eigenlijk maar heel kort per email contact gehad met jullie. Het proces verliep soepel met een snelle uitkomst. Het was fijn dat alles zonder papierwerk afgehandeld kon worden, hoe het ook hoort in dit tijdperk. Het geld stond conform belofte op mijn rekening. Ik was het meest enthousiast over het gemak waarmee alle informatie geüpload kon worden.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message