Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Sebastiaan over zijn verbouwing en ervaring met Lender & Spender

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Sebastiaan is 30 jaar en woont samen met zijn vriendin in Almere. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Field Service Engineer.

Je hebt bij ons recent een lening aangevraagd. Zou je ons kunnen vertellen waarvoor je het leenbedrag hebt gebruikt?

“Mijn vriendin en ik zijn onlangs verhuisd naar een koopwoning die we zelf hebben ontworpen. Tijdens de verbouwing kwamen we net wat tekort in het budget en hebben we besloten om hier een kleine lening voor aan te vragen. Met het bedrag dat we bij Lender & Spender hebben geleend hebben we een mooie keramieken vloer aangeschaft en hebben we de laatste nutsaansluitingen afgerond.”

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Bij het zoeken naar de juiste kredietverstrekker heb ik voornamelijk gelet op het laagste rentepercentage. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het mogelijk is om gemakkelijk en boetevrij extra af te kunnen lossen. Op basis van deze punten ben ik via Independer uiteindelijk bij jullie terecht gekomen.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender tot nu toe geweest?

“Mijn ervaring tot nu toe is heel goed. Het aanvraag proces verliep erg snel en eenvoudig. Vergeleken met andere kredietverstrekkers vond ik de aanvraag procedure vrij standaard en kwam ik hierin geen verrassingen tegen.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message