Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Ontspannen in een recreatiewoning

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Jeroen is 39 jaar en woont in regio Rotterdam. Als manager zorgt hij dat zijn klanten tevreden zijn en blijven, daarnaast stuurt hij een groep andere managers aan. In zijn vrije tijd luistert hij veel muziek en gaat hij graag op reis. Helaas gaat dat tegenwoordig wat lastiger dus is hij op zoek gegaan naar een nieuwe hobby. Zo richt hij zich hedendaags meer op tuinieren.  

Jeroen heeft recent bij ons een lening afgesloten voor de financiering van een recreatiewoning. Wij zijn met Jeroen in gesprek gegaan omdat wij benieuwd waren naar zijn ervaringen met Lender & Spender.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Door de huidige crisis zijn wij goed gaan nadenken wat wij willen met onze vrije tijd. Daardoor hebben wij besloten om een recreatiewoning te kopen in het noorden van Nederland. Zo hebben wij altijd een mooie uitvalsbasis om te ontspannen. Voorheen deden we dat door middel van verre, mooie en lange reizen. Tegenwoordig weet je niet of dit nog wel mogelijk is, dus mede daarom besloten we om een recreatiewoning te kopen. Een deel van de woning is gefinancierd met de lening van Lender & Spender en het andere deel hebben we met eigen geld betaald. Het is niet dat we het geld niet hebben, maar hebben er bewust voor gekozen om niet al ons spaargeld in de recreatiewoning te stoppen omdat we zelf altijd genoeg spaargeld achter de hand willen houden. Ook omdat de rente bij Lender & Spender dusdanig laag is vonden wij het aantrekkelijk om een deel te lenen. Daarnaast sprak jullie proces ons aan en hebben er daarom voor gekozen om een deel te financieren met een lening van jullie.”

 Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Je gaat natuurlijk als typische Nederlander kijken wie de goedkoopste aanbieder is. Dan kom je al gauw uit bij Lender & Spender. Dit scheelt niet heel veel met de andere kredietverstrekkers, maar het concept van jullie sprak mij erg aan omdat er geen tussenkomst is van een bank. Uiteraard heb ik ook de reviews gelezen, dat was ook de reden om bij Lender & Spender een lening af te sluiten.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Het ging allemaal enorm snel. Op een maandag heb ik de lening aangevraagd en alle stukken ingediend en binnen twee dagen stond het geld op mijn rekening. Ik ben altijd iemand die graag kritisch is omdat ik weet hoe waardevol dat kan zijn voor een bedrijf, maar ik kan momenteel niets noemen wat beter zou kunnen. De voorwaarden zijn transparant, het is geen boekwerk om door te nemen en alles is eigenlijk helemaal helder.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message