Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Nieuwe tuin en vloer dankzij Lender & Spender

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Daphne is 46 jaar en woont samen met haar man en twee zoons van 13 en 10 in Apeldoorn. Daphne is werkzaam bij Defensie, daar houdt zij zich bezig met vastgoed. In haar vrije tijd tennist ze graag, doet ze leuke dingen met het gezin en gaat ze graag op vakantie.

Onlangs heeft Daphne een lening voor een verbouwing bij ons afgesloten, wij waren benieuwd naar haar ervaring met Lender & Spender.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Ik ben eind juli met mijn gezin verhuisd naar een nieuwbouwwoning en daar komt best wel veel bij kijken. Een deel van de kosten voor de verbouwing pak je mee met de hypotheek, maar sommige dingen vallen achteraf toch altijd tegen. We wilden graag een aantal verbouwingen gelijk in orde maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om bij jullie een lening af te sluiten. Met behulp van de lening hebben we een nieuwe vloer en de aanleg van de tuin betaald.” 

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Door te Googlen en te kijken bij een vergelijkingssite. Ik heb gekeken naar de rentetarieven en met name bij welke lening je boetevrij kan aflossen. Boetevrij aflossen vind ik belangrijk, omdat wij een lening hebben voor twee jaar. De intentie is om dit zo spoedig mogelijk af te lossen en dan zou het vervelend zijn als je daardoor aan hoge kosten vast zit.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Eigenlijk heel goed! Ik heb een paar keer per email contact gehad met de medewerkers van Lender & Spender, omdat we nog een aantal dingen moesten aanleveren. Dat ging allemaal heel erg snel en ook het bedrag stond snel op onze rekening. De communicatie was duidelijk, prettig en snel. Kortom, alleen maar goed eigenlijk! ”

Lender & Spender nieuws
Notification Message