Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Lender & Spender breidt het management team uit met Michel Westerduin

Gepubliceerd 2 jaar geleden

Vanaf 1 april zal Michel Westerduin als CCO worden toegevoegd aan het management team van Lender & Spender. Michel Westerduin is ruim 20 jaar actief binnen de financiële dienstverlening en heeft een grote passie voor innovatie in de financiële sector en een drive voor disruptie.

In de afgelopen 5 jaar heeft Lender & Spender een platform in de markt gezet dat op een transparante, eenvoudige en eerlijke manier mensen die tijdelijk geld nodig hebben, koppelt aan mensen die geld willen uitlenen.

Lender & Spender heeft zich in de afgelopen jaren hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van geldleningen aan consumenten. Een belangrijke uitbreiding die momenteel wordt gerealiseerd is de financiering van producten en diensten, waarbij financiering van verduurzaming een belangrijke focus heeft. Michel zal zich voornamelijk gaan richten op partnerships en de marketing & sales strategie.

Binnen deze branche liggen nog veel kansen waarbij met de juiste inzet van technologie processen kunnen worden verbeterd en risico’s nog beter kunnen worden beheerst”, aldus Michel Westerduin. “Ik zie bij Lender & Spender de drive om technologie op de juiste manier en om de juiste redenen in te zetten. In combinatie met de klantgerichtheid van de organisatie en de focus op efficiëntie en lage kosten, staat er een mooie propositie met een enorm potentieel.”

Robert Leclercq: “Wij zijn erg blij met de komst van Michel. Met zijn uitgebreide kennis, ervaring en netwerk vormt hij een belangrijke schakel in de verdere uitvoering van onze strategie en ontwikkeling van onze organisatie. Wij kijken uit naar mooie en succesvolle jaren samen.

Michel completeert het huidige management team, bestaande uit oprichters Huub van der Wart (CTO) en Robert Leclercq (CEO).

Lender & Spender nieuws
Notification Message