Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Lender & Spender ontmoet investeerder Marcella

Gepubliceerd 6 jaar geleden

Na een tip van een vriendin besloot de 29-jarige Marcella in oktober vorig jaar om te investeren via Lender & Spender. “Geld sparen bij de bank voelt vanwege de lage rente inmiddels zonde” zegt Marcella uit Amsterdam, werkzaam als brand manager bij fonQ.

Wat is het doel van je investering?
“Door de jaren heen heb ik wat spaargeld opgebouwd. De rente bij de bank is op dit moment zo laag dat dat verder niet veel meer oplevert. Door te investeren via Lender & Spender hoop ik dat ik wat rendement kan maken met geld waarmee ik op dit moment toch niets doe.”

Waarom heb je gekozen voor Lender & Spender?
“Ik heb de laatste jaren het idee dat ik wellicht iets meer met mijn spaargeld zou moeten doen, maar aandelen kopen vind ik bijvoorbeeld nog wat te spannend. Lender en Spender is een gemakkelijke en transparante manier om te investeren met lager risico waardoor het niet voelt alsof ik met mijn geld aan het spelen of gokken ben. Ook vond ik het een pluspunt dat je met een klein bedrag kunt starten.”

Had je al ervaring met andere vormen van alternatieve financiering en investeren?
“Niet echt. De angst om het geld te verliezen weerhield me er steeds van om de stap te zetten. Ook ben ik zelf geen financieel expert en dan voelt beleggen al snel een beetje als gokken. Dit gevoel heb ik bij Lender & Spender niet vanwege de duidelijke uitleg en het lagere risico.“

Heb je nog suggesties voor Lender & Spender?
“Omdat ik zelf niet veel verstand heb van investeren, beleggen en aandelen, zou ik het heel interessant vinden als er een keer een informatiebijeenkomst wordt georganiseerd. Ik kan zo 4 vriendinnen meenemen en wellicht dat die dan wel denken: laat ik het ook eens proberen!”

Lender & Spender nieuws
Notification Message