Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Even voorstellen: Yvonne

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Manager Operations Yvonne Snippe over haar carrière bij Lender & Spender.

Vroeger wilde ik altijd kassajuffrouw worden

Die droom heb ik gelukkig vrij snel kunnen verwezenlijken. Later kreeg ik, door een bijbaan in de horeca, de ambitie om mijn eigen restaurant te beginnen. Om die reden heb ik gekozen om een vervolgopleiding te volgen aan de hotelschool. Gaandeweg mijn opleiding ben ik er vrij snel achter gekomen dat, ondanks dat ik de horeca erg leuk vind, het runnen van een eigen restaurant niet voor mij was weggelegd. Voor mijn afstudeerstage ben ik me daarom verder gaan oriënteren bij een internationaal horeca bedrijf. Na mijn afstuderen heb ik nog een aantal jaar bij dit bedrijf gewerkt als Food & Beverage Controller in zowel Vietnam als Nederland.

Het is leuk om te helpen met de verdere groei van Lender & Spender

Als Manager Operations ondersteun ik het OPS team met de behandeling van de lening aanvragen en de klantenservice. Daarnaast houd ik me bezig met de leningen die in achterstand zijn. Hierbij moet je denken aan het telefonisch contact onderhouden met geldnemers die een betaling hebben gemist. Ik probeer samen met deze geldnemers tot een oplossing te komen. Verder werken we doorlopend aan projecten om onze dienstverlening en het platform te verbeteren.

Naast de diversiteit in mijn werk, is het leuk dat ik de mogelijkheid krijg om te helpen met de verdere groei van het bedrijf. Binnen Lender & Spender is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je veel verantwoordelijkheid. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je een bijdrage kunt leveren. Zo zijn we, naast dat we alleen betalingsherinneringen versturen, ook echt op zoek naar manieren om mensen te helpen die problemen ondervinden met betalen. Dit maakt het werk niet alleen uitdagend, maar geeft het ook nog eens veel voldoening.

De dag beginnen we goed met het behandelen van nieuwe lening aanvragen

Later op de dag werk ik vaak aan andere lopende projecten. Denk hierbij aan procesoptimalisaties en de werving van nieuwe medewerkers.  Daarnaast houd ik me momenteel veel bezig met de start van een nieuw concept waarbij we mensen met problematische schulden helpen. 

Bij Lender & Spender krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar steentje bij te dragen

Dat vind ik het leuke aan dit bedrijf. Het team is jong en ambitieus. Dit zorgt voor een hele fijne en motiverende sfeer. Doordat ik in de startup fase aan boord ben gekomen, ben ik veel betrokken bij de groei en ontwikkeling die het bedrijf maakt. Hier leer je heel veel van.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie

Samen een hapje eten, borrelen of een leuke film kijken. Daarnaast sport ik veel.

Over 10 jaar is Lender & Spender…

Een bekende speler in de Europese markt en toonaangevend op het gebied van efficiënte financiële dienstverlening.

Lender & Spender nieuws
Notification Message