Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Even voorstellen: Rodney

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Rodney over zijn carrière bij Lender & Spender.

Mijn echte carrière is eigenlijk hier bij Lender & Spender begonnen

Voordat ik hier ben komen werken heb ik de studie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan en een stage gelopen bij een recruitmentbureau. Nu moet ik zeggen dat ik blij ben dat ik dat heb gedaan. Hierdoor wist ik namelijk wat ik niét wilde gaan doen. Mijn afstudeerscriptie heb ik bij Lender & Spender geschreven en dat beviel zo goed dat ik hier ben komen werken.

In mijn functie begeleid ik onder andere onze klanten

Ik ben voornamelijk bezig met het beoordelen van de lening aanvragen en het helpen van onze klanten. Denk hierbij aan het begeleiden van onze klanten die vragen hebben over het proces die zij doorlopen tijdens het aanvragen van een lening. Daarnaast houd ik mij bezig met het zoeken naar mogelijkheden om dit proces te verbeteren. Hierbij analyseer ik de verkregen data en bedenk ik oplossingen om het bedrijf verder te helpen groeien. 

Ik check altijd eerst even de inbox onder het genot van een lekker kopje koffie

Mijn werkdag start vroeg in de ochtend. Na mijn kopje koffie hebben wij sinds corona vanwege het thuiswerken een online dagstart. Hier worden allerlei dingen besproken en nemen we met het team door wat de taken en/of bijzonderheden zijn van die dag. Na de dagstart kan de dag echt beginnen en ben ik voornamelijk bezig met het in behandeling nemen van de lening aanvragen. Dit wissel ik af met het analyseren van data en diverse projecten die ik doe binnen Lender & Spender.  

Door de vrije cultuur binnen Lender & Spender voel ik me super op mijn gemak

Binnen het bedrijf is er de mogelijkheid je ideeën te uiten die dan ook serieus worden genomen. Daarnaast wordt er ook veel ondernomen met het team om te zorgen voor een goede teambuilding. Denk aan een escape room, pubquiz en sinds corona zelfs een online bingo! Deze factoren zorgen voor een hele fijne werksfeer waarin ik mij volledig kan ontwikkelen. 

Op een vrije dag slaap ik altijd een klein beetje uit gevolgd door een uitgebreid ontbijt

Vervolgens ga ik een stuk hardlopen in het Amsterdamse bos om te ontspannen. Daarnaast vind ik het dan altijd leuk om lekker uit eten te kunnen gaan. Corona heeft de afgelopen periode dat plan een klein beetje gedwarsboomd, maar zodra het weer mogelijk is ga ik daar weer volop van genieten!

Mijn motivatie haal ik uit de mogelijkheid iets voor iemand anders te kunnen betekenen

Dit doe ik om het diegene leuker of aangenamer te maken. Met deze mindset hoop ik altijd te bereiken dat mensen ook hetzelfde voor mij over zouden hebben.

Over 10 jaar denk ik dat wij met Lender & Spender heel veel hebben bereikt

Niet alleen omdat we een fantastisch team hebben, maar omdat wij proberen de gehele markt positief te veranderen. Door niet te focussen op waar wij het meeste baat bij hebben, maar juist wat goed is voor onze klanten. Ik sta volledig achter deze gedachtegang en mede daardoor is het iedere dag mooi wat wij kunnen en gaan bereiken.

Lender & Spender nieuws
Notification Message