Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Even voorstellen: Laura

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Laura over haar carrière bij Lender & Spender.

Toen ik klein was wilde ik balletdanseres of lerares worden

Daarnaast wilde ik ook graag caissière en manager bij voetbalclub AS Roma worden. Uiteindelijk ben ik bedrijfskunde gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik mijn Bachelor Business Administration en Master Strategic Management heb gehaald. Omdat ik half Italiaans ben, graag wilde ervaren hoe het leven in Italië was én een grote passie voor sport heb, ben ik een Master Sport Management in Rome gaan doen. Mijn stage heb ik gelopen bij een groot (sport)evenementenbureau in Rome. Hier heb ik uiteindelijk ongeveer 2 jaar gewerkt als Tender Specialist.

Toch miste ik Nederland en heb daarom besloten om terug te keren. Ik ben vervolgens begonnen als Customer Care Coördinator bij een medisch bedrijf in Amsterdam. Daar heb bijna vijf jaar gewerkt en ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar Customer Care Supervisor, waar ik een team van ongeveer 10 mensen aanstuurde.

Ik merkte dat een leidinggevende functie niet helemaal mijn ding was, dus werd het tijd voor een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Ik heb daarom besloten om op zoek te gaan naar een andere baan. Zo kwam ik terecht bij Lender & Spender. 

Ik heb zeer uiteenlopende werkzaamheden binnen Lender & Spender

Ik werk op de afdeling Operations waar ik me bezig houd met het verwerken van lening aanvragen en het beantwoorden van vragen van investeerders. Daarnaast houd ik me bezig met verschillende Accounting en Legal & Compliance werkzaamheden.

Mijn werkdag start ik meestal met het bijwerken van de boekhouding

Daarna pak ik de tickets op van de vorige dag en behandel ik nieuwe aanvragen. Op dagen dat ik niet bezig ben met lening aanvragen, houd ik me bezig met mijn andere werkzaamheden. Een voorbeeld hiervan is het inboeken van facturen, de maandelijkse reconciliatie en het schrijven van beleidsdocumenten, zoals onder andere het anti-witwasbeleid. Op dit moment ben ik ook bezig met het opzetten van een nieuwe tool, waar alle beleidsdocumenten beter verzameld en georganiseerd kunnen worden.  

De cultuur binnen Lender & Spender is heel open

Iedereen kan zichzelf zijn en wordt gewaardeerd om wie hij/zij is. Daarnaast is het fijn om in een omgeving te werken waar iedereen ambitieus en gemotiveerd is om het werk zo goed mogelijk te doen. Er wordt elke dag gestreefd naar het bieden van een excellente service.

In mijn vrije tijd doe ik aan ballet

Daarnaast hou ik van shoppen, reizen, naar het theater gaan en een hapje eten buiten de deur. Ook doe ik aan breien en haken.

Ik probeer van alle mensen in mijn omgeving iets te leren

Ik heb niet één voorbeeld of één persoon waardoor ik geïnspireerd wordt. Ik probeer van alle mensen in mijn omgeving iets te leren. 

Over 10 jaar is Lender & Spender een grote speler op de Nederlandse markt

Daarnaast zijn we dan ook actief in andere landen.

Lender & Spender nieuws
Notification Message