Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een tweede motor met een lening van Lender & Spender

Gepubliceerd 2 jaar geleden

Edwin is 54 jaar en woont samen met zijn vrouw in Roosendaal, samen hebben ze drie kinderen. Edwin is accountmanager bij een prefab betonfabriek, dit doet hij nu ongeveer 14 jaar. In zijn vrije tijd rijdt Edwin graag motor, gaat op wintersport, vist zo nu en dan en houdt van honden.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Dit is zeker niet mijn eerste motor in mijn leven. Ik had dit jaar al eerder een motor gekocht, en kreeg daarna de tweede op het oog. Omdat dit een heel ander type motor is wilde ik deze ook heel graag hebben. Doordat het allebei compleet andere types zijn, is de manier van rijden ook heel anders, die variatie maakt het leuk. Ik heb op beide motoren ook al veel gereden. Met de eerste heb ik er binnen drie maanden al ruim 6000 km op zitten, dus dat zijn redelijk wat kilometers. Het seizoen is helaas afgelopen, maar toch wilde ik de tweede motor nu aanschaffen.”

Hoe ben je bij Lender & Spender terecht gekomen?

“Online uiteraard. Ik ben wat dingen gaan vergelijken. Met name ook de reviews, deze waren goed. Daarom heb ik vervolgens een aanvraag gedaan bij jullie. De bereikbaarheid van een bedrijf vind ik altijd erg belangrijk en jullie waren verdomd snel bereikbaar en ik heb goed advies gekregen. Daarom heb ik voor jullie gekozen.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Ik vond het fijn dat jullie de situatie per persoon bekijken, wat bij ieder zijn financiële situatie past. Het feit dat ik bij jullie boetevrij kan aflossen is fijn. Het proces ging hartstikke goed. Ik ben inmiddels twee maanden bezig met afbetalen en ben er tot op de dag van vandaag content mee. Ik heb zelf geen ervaring met persoonlijke leningen afsluiten, maar alles was snel afgehandeld en geregeld.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message