Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een nieuwe auto met een lening van Lender & Spender

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Robin is 30 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee katten in Uithoorn. Hij werkt als Automatisering Consultant voor een klein bureau. Dit doet hij nu twee jaar met veel plezier.

Robin heeft recent bij ons een lening afgesloten voor de financiering van een nieuwe Audi A3. Wij zijn met Robin in gesprek gegaan omdat wij benieuwd waren naar zijn ervaringen met Lender & Spender. 

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Ik ben door uitgebreid onderzoek op internet bij jullie terecht gekomen. Geld lenen kost altijd geld, maar mensen willen natuurlijk altijd het voordeligste. Ik wilde voor de lening natuurlijk zo min mogelijk kwijt zijn. Dus ik heb rondgekeken en een hoop vergeleken, ook qua voorwaarden en mogelijkheden. Toen kwam in onze situatie Lender & Spender als gunstigste partij naar voren.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender?

“Ik heb nog nooit een lening afgesloten dus ik heb geen referentie, maar hoe ik het vond gaan was super fijn. Snel contact, korte lijntjes. Wanneer ik jullie mailde, kreeg ik snel reactie. Normaliter als ik bijvoorbeeld een verzekering benader ben je een dag of twee aan het wachten op reactie. Ik schrok er eigenlijk van toen ik jullie om 17:30 een mailtje stuurde en ik om 17:45 al reactie kreeg, super positief. Mijn complimenten aan jullie dat het zo een goed en makkelijk proces is. Ik hou ervan als alles online goed geregeld is. Je ziet heel veel bedrijven die proberen alles online te doen, maar dat lukt dan net niet. Dan krijg je een beetje halfbakken werk. Ik vond het bij jullie oprecht goed in elkaar zitten. Het is ook mijn werk om het zelf te bouwen, dus dan kijk je er toch met een ander oog naar.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message