Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een interview met Ruud over zijn ervaring met Lender & Spender

Gepubliceerd 3 jaar geleden

Ruud is 39 jaar en woont samen met zijn 2 honden in Asperen. Hij is werkzaam als accountmanager. In deze functie adviseert hij bedrijven over financieringen en betalingsverkeer. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met de paardensport. Ruud heeft vorig jaar zijn eerste lening bij ons afgesloten en heeft recent weer voor Lender & Spender gekozen.

Zou je ons kunnen vertellen waarvoor je het leenbedrag hebt gebruikt?

“Ik heb vorig jaar een nieuwe woning gekocht en besloten om deze helemaal te verbouwen. De eerste lening heb ik afgesloten voor een aanbouw. Toen de verbouwing bijna klaar was, kwam ik nog een klein bedrag te kort om de begane grond af te werken en een nieuwe vloer te kopen. Hiervoor een tweede lening bij jullie aangevraagd.”

Waarom heb je in eerste instantie voor Lender & Spender gekozen?

“Ik heb vaker leningen afgesloten en ook vanuit mijn werk kom ik hier regelmatig mee in aanraking. Jullie concept spreekt me erg aan en het leek me interessant om eens te zien hoe het werkt bij een kleinere kredietverstrekker.”

Hoe bevalt het je tot nu toe?

“Ik was positief verrast. Wanneer ik een lening afsluit vind ik het belangrijk dat het proces transparant en duidelijk is, de aanvraag snel verloopt en er ook persoonlijk contact is wanneer ik vragen heb. Hier hebben jullie zeker aan voldaan. Ik was vooral erg te spreken over de snelheid waarmee alles wordt afgehandeld. Vergeleken met de grote kredietverstrekkers vond ik het aanvraagproces wel een stukje strenger. Omdat ik me goed had ingelezen in jullie concept voordat ik de lening heb aangevraagd was dit echter wel begrijpelijk.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message