Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een greep uit onze klantbeoordelingen

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Bij Lender & Spender waarderen we het zeer wanneer klanten ons beoordelen. Feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren en van mooie woorden worden we erg blij.

Hieronder hebben we een aantal reviews van klanten gebundeld die recent een lening bij ons hebben afgesloten.

"Super snel, heel vriendelijk en behulpzaam"

Is mij erg goed bevallen door de eerlijke en transparante communicatie. Vriendelijke en kundige medewerkers. Mocht het ooit nog eens nodig zijn om te lenen dan ga ik weer naar deze partij.

Cijfer: 10

Datum: 05-06-2020

 

"Het is prima lenen bij Lender & Spender" 

Aanvraag makkelijk te doen en snel verwerkt. Daarna ook snel de beschikking over het geld. Probleemloos verlopen lening en fijn dat je boetevrij extra kan aflossen. Prima ervaring!

Cijfer: 10

Datum: 25-05-2020

 

"Snel, goedkoop en duidelijke voorlichting"

Bij Lender & Spender kun je duidelijk en snel een lening aanvragen. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd heb je het geld al snel op je rekening. Ook worden de stappen duidelijk uitgelegd en is de rente laag. Verder vind ik het een groot voordeel dat je boetevrij kunt aflossen via Ideal.

Cijfer: 10

Datum: 28-05-2020

 

"Snelle juiste afhandeling" 

Doordat ik een auto voor mijn werk nodig had en hier het geld niet gelijk voor had liggen, heb ik ervoor gekozen om een lening af te sluiten. Via Lender & Spender had ik mijn gewenste bedrag met 1 dag op mijn rekening staan! Goed, snel en duidelijk mailcontact!

Cijfer: 9,3

Datum: 28-05-2020

 

Mega snel geregeld"

In het weekend de lening aangevraagd, op maandag op mijn rekening ontvangen. Helemaal top!

Cijfer: 9,8

Datum: 19-06-2020

Lender & Spender nieuws
Notification Message