Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een gezond, gelukkig en liefdevol 2022!

Gepubliceerd 2 jaar geleden

Een jaar vol uitdagingen

Net als vorig jaar was 2021 voor iedereen een uitdagend jaar. Een jaar dat door de aanhoudende onzekerheid enorme flexibiliteit heeft gevraagd van iedereen en een jaar dat begon - maar helaas ook eindigt - in een lockdown.

Naast de invloed van covid werd dit jaar voor onze sector gekenmerkt door een forse aanscherping van de regels voor het verstrekken van leningen aan consumenten. Deze aanscherping heeft ertoe geleid dat er over het algemeen minder kan worden geleend en dat een kleinere groep mensen in aanmerking komt voor een lening.

Maar ook een jaar met successen

Ondanks de uitdagende omstandigheden is het team van Lender & Spender er in geslaagd om er een succesvol jaar van te maken. Zo hebben we dit jaar ruim 3.400 leningen verstrekt voor een volume van meer dan 30 miljoen euro, meer dan alle voorgaande jaren bij elkaar.

Ook hebben we er samen met onze partner Duurzaam Gefinancierd voor kunnen zorgen dat de Nationale Duurzaamheidslening inmiddels via meer dan 65 installatiebedrijven wordt aangeboden. Met deze lening kunnen consumenten duurzaamheidsmaatregelen als zonnepanelen en isolatie financieren tegen een aantrekkelijke rente.

We werken daarnaast in toenemende mate samen met andere partners, waaronder kredietbemiddelaars en adviseurs en bieden we inmiddels ook leningen aan mensen met inkomen uit zelfstandig ondernemerschap aan. Zo kunnen we nog meer consumenten helpen met een goede lening.

En als kers op de taart hebben we deze stappen kunnen zetten met behoud van een zeer laag aantal geldnemers met een betalingsachterstand en met een toename in waardering van onze klanten van een mooie 9 naar een nog mooiere 9,1!

Wij zijn dan ook erg trots op ons team voor deze prestaties en danken onze geldnemers, investeerders en partners voor het in ons gestelde vertrouwen!

Komend jaar

Ook volgend jaar blijven we inzetten op verdere groei. We hopen in 2022 in staat te zijn om ook grotere leningen tegen een aantrekkelijke rente te kunnen gaan aanbieden en breiden het netwerk aan partners waar we mee samenwerken uit.

Wij hopen onze reis met iedereen door te kunnen blijven zetten en wensen iedereen een fantastisch, gezond en liefdevol 2022 toe!

Lender & Spender nieuws
Notification Message