Lender & Spender nieuws
Artikel afbeelding

Een droombruiloft voor mijn dochter

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Roos is 51 jaar en woonachtig in Leiden. Ze werkt voor de jeugdgezondheidszorg 12+ en heeft twee dochters van 20 en 25 jaar. Roos houdt van tuinieren en is in haar vrije tijd dan ook veel te vinden bij haar plantjes en bloemetjes. Daarnaast leest ze graag en gaat ze elk jaar op vakantie naar Turkije, waar ze oorspronkelijk vandaan komt.

Roos heeft recent een lening bij ons afgesloten om een deel van de bruiloft van haar dochter te financieren. Wij zijn met Roos in gesprek gegaan omdat wij benieuwd waren naar haar ervaringen met Lender & Spender.

Zou je wat meer kunnen vertellen over het doel waarvoor je de lening hebt aangeschaft?

“Ik ben afkomstig uit Turkije en woon al meer dan 40 jaar in Nederland. In Turkije betalen de ouders voor de bruiloft voor de kinderen. Een bruiloft wordt bij ons altijd uitbundig gevierd. Mijn dochter stapt volgend jaar in het huwelijksbootje. Afgelopen december hebben we het verlovingsfeest uitgebreid gevierd en in februari 2021 zal het hennafeest volgen voor vrouwen onderling. Daarna zal de bruiloft voor 900 man plaatsvinden. Vanwege de huidige reisbeperkingen kan het zijn dat de bruiloft kleiner gevierd moet worden, maar deze gaat hoe dan ook door. Mocht dit uiteindelijk met minder man zijn dan is het fijn om te weten dat ik altijd het overige bedrag boetevrij kan aflossen bij jullie.” 

Hoe ben je terecht gekomen bij Lender & Spender?

“Bij toeval online. Ik zocht naar ‘geld lenen’ en zo kwam ik op jullie website terecht. Ik ben vervolgens naar de rente gaan kijken en heb daarnaast nog bij andere partijen gekeken. Niet bij iedere partij kon ik boetevrij aflossen, wat ik wel graag wilde. Na kort telefonisch contact met jullie, heb ik meteen de aanvraag ingediend.”

Hoe is je ervaring met Lender & Spender geweest?

“Alles verliep heel goed. Ik heb jullie eerst gebeld omdat ik nog wat vragen had. Toen alles in werking werd gezet kreeg ik meteen reactie. Ik twijfel heel vaak over bepaalde dingen, maar bij jullie voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vond het fijn dat ik direct een duidelijke reactie kreeg en dat er met mij meegedacht werd. Alles was snel geregeld en ik had snel het geld op mijn rekening.”

Lender & Spender nieuws
Notification Message