letop

Onze missie

Lender & Spender is een innovatieve aanbieder van consumentenleningen met als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiƫnter te maken.

  • Eenvoudiger - Een gebruiksvriendelijk online aanvraagproces en voorwaarden die voor iedereen goed te begrijpen zijn.
  • Transparanter - Heldere informatieverstrekking, geen verborgen kosten en uitstekend te bereiken voor vragen en feedback.
  • Eerlijker - Wij verstrekken geen leningen tegen woekerrentes, maar verstrekken eerlijke leningen aan mensen die hun lening daadwerkelijk kunnen betalen.
  • EfficiĆ«nter - Onze leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zien geldnemers terug in een scherpe rente en investeerders terug in een aantrekkelijk rendement.

Management team

Robert Leclercq

Robert Leclercq

Na afronding van zijn studie International Business in Maastricht heeft Robert 9 jaar gewerkt als corporate finance adviseur bij KPMG en ABN Amro. In deze periode heeft hij zijn passie voor innovatie in de financiële sector opgedaan. Met Lender & Spender hoopt hij de manier waarop consumenten bezig zijn met lenen te kunnen verbeteren.

Bart Vemer

Bart Vemer

Na ruim 20 jaar als bankier te hebben gewerkt bij onder andere Fortis en BNP Paribas heeft Bart in 2015 de ondernemersschoenen aangetrokken omdat hij zag dat het beter kon. Met Lender & Spender en ook met zakelijk financieringsplatform Voordegroei hoopt hij de financiële sector een goede en sterke impuls te kunnen geven.

Huub van der Wart

Huub van der Wart

Ondernemende IT specialist die na afronding van zijn studie Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit ervaring opdeed in zowel het bedrijfsleven (o.a. Google, Sanoma en Tele2) als twee internetstart-ups. Droomt 's-nachts over API koppelingen, maar ook over z'n volgende outdoor avontuur.

Heb je een suggestie of een klacht?

Wij willen de beste zijn! Daarom luisteren wij graag naar jou om te leren waar we kunnen verbeteren. Heb je een suggestie of een klacht? We stellen het erg op prijs als je contact met ons opneemt.

Lender & Spender Team